Doma v Chorvátsku
VYHĽADÁVANIE
 aa
 Istria
 Kvarner
 Severná Dalmácia
 Stredná Dalmácia
 Južná Dalmácia
UBYTOVANIE
 Hotely
 Apartmàny
 Plavby
 Aktívna dovolenka
 Vilky a domy
 Firemné programy
 Akcie a zľavy
Hľadať
POŽIADAVKA
Zašlite Vašu
požiadavku
OBJEDNÁVKA
Zašlite Vašu
objednávku
NEWSLETTER
Zaregistrujte sa pre zasielanie noviniek
Odoslať
POČASIE
Facebook
Myway-fb
My Way
Travel
& More
Hotely
Krajina:
Severná Dalmácia
Názov produktu:
Hotel COLENTUM ***
Číslo produktu:
101
Miesto:
Ostrov Murter
Krátky popis produktu / lokality:
Colentum je obľúbený hotel s výbornou polohou v uzavretej zátoke, príjemným a ústretovým personálom a vynikajúcou domácou mediteránskou stravou. Nachádza sa pri borovicovom lesíku a v bezprostrednej blízkosti jedinečnej pláže s piesčitým dnom (Slanica).
Ubytovanie:
* Izba 1/2– suterén, prízemie a čiastočne prvé poschodie hotela, izby na morskú stranu aj na park, štandardné izby (sprcha, WC, fén, telefón, sat-TV, chladnička, klíma, balkón), hostia majú voľný prístup do vonkajšieho bazéna s lehátkami. Detská postieľka na požiadanie–s doplatkom.

* Izba 1/2+P – prízemie a čiastočne prvé a druhé poschodie hotela, izby na morskú stranu aj na park, štandardná výbava izby ( sprcha, WC, fén, telefón, sat-TV, chladnička, klíma, balkón), hostia majú voľný prístup do vonkajšieho bazéna s lehátkami. Možnosť prístelky a detskej postieľky za príplatok.

*Mini rodinná izba 1/2+1 –prízemie, prvé a druhé poschodie, strana park aj more, vybavenie štandardné (sprcha, WC, sat-TV, chladnička, klíma, balkón, sejf), 2 základné lôžka + pevná prístelka. Detská postieľka za príplatok , prístup do bazéna, grátis lehátka, slnečník a uteráky pri bazéne.

* Rodinná izba 1/2+1+P– prvé a druhé poschodie, štandard výbava ( sprcha, WC, telefón, sat-TV, chladnička) balkón na more, alebo park , 2 základné lôžka + pevná prístelka + prístelka, vstup do bazéna, grátis lehátka, slnečník a uteráky pri bazéne.

* Maxi rodinná izba 2x 1/2+P – prízemie, prvé a druhé poschodie, morská strana, dve izby 1/2+P prepojené, vhodné pre rodiny s tromi a viac deťmi. Štandardné vybavenie izby ( sprcha, WC, telefón, sat-TV, chladnička, balkón ), 2 základné lôžka + prístelka v každej izbe, vstup do bazéna, grátis lehátka, slnečník a uteráky pri bazéne..
Stravovanie:
Strava : raňajky formou bufetu, obed alebo večera

• All inclusive (za príplatok) : raňajky, obed, večera s možnosťou výberu z klasickej, mediteránskej, alebo vegetar. kuchyne, olovrat (káva, čaj ,koláče),domáce alko a nealko nápoje v reštaurácii aj pri bare, bicykle, stolný tenis, lehátka, slnečník a uterák pri bazéne.
Šport a zábava:
Od hotela vedie chodník popri mori vhodný na prechádzky a jogging. Spája hotel s ďaľšími plážami. Hotel ponúka gratis prenájom bicyklov.
· vhodný pre rodinnú dovolenku s deťmi, aj pre milovníkov aktívnej dovolenky
· možnosť kombinácie pobytu v hoteli s okružnou plavbou na lodi, kurzom jachtingu, kurzom potápania, joga pobytom. Odporúčame aj na pobyt mimo hlavnej sezóny, možnosť víkend pobytov...
Pláž:
jedinečná pláž s piesčitým dnom (Slanica).

Cenník

Termín v období:
MyWay s.r.o., Mierová 179, 821 05 Bratislava, tel.: +421-2-4363 6692-3 • tel./fax: +421 2 43636691 • e-mail: myway@myway.sk
Člen British Chamber of Commerce in SR a Slovenskej asociácie cestovných kancelárií

Cestovná kancelária je poistená voči úpadku CK podľa Zákona 281/ 2011 v poisťovni UNION a.s. č PZ 2061243 do výšky 10 000 €.

Informácia o ochrane osobných údajov
4 companies
My Way
SACKA
British chamber of commerce in the Slovak republic
Na úvod