Doma v Chorvátsku
VYHĽADÁVANIE
 aa
 Istria
 Kvarner
 Severná Dalmácia
 Stredná Dalmácia
 Južná Dalmácia
UBYTOVANIE
 Hotely
 Apartmàny
 Plavby
 Aktívna dovolenka
 Vilky a domy
 Firemné programy
 Akcie a zľavy
Hľadať
POŽIADAVKA
Zašlite Vašu
požiadavku
OBJEDNÁVKA
Zašlite Vašu
objednávku
NEWSLETTER
Zaregistrujte sa pre zasielanie noviniek
Odoslať
POČASIE
Facebook
Myway-fb
My Way
Travel
& More
Plavby
Krajina:
Kvarner
Názov produktu:
Okružná plavba po Jadrane s cykloturistikou
Číslo produktu:
401
Miesto:
Opatija a kvarnerské ostrovy /Split a ostrovy
Krátky popis produktu / lokality:
Pozývame vás na plavbu po jedinečných kvarnerských ostrovoch kombinovanú s cyklistikou a turistikou. Kvarnerské ostrovy s množstvom úžasných zátok, autentických rybárskych dediniek, cyklo a turistických trás s úžasnými vyhliadkami sú ideálnym miestom pre spojenie relaxu na lodi a aktívnej dovolenky. Loď vás prevezie z ostrova na ostrov do zátok a mestečiek, kde na vás bude čakať, kým vy budete s miestnym sprievodcom spoznávať najkrašie kvarnerské cyklotrasy a turistické chodníky. Plávanie , či šnorchlovanie, druženie sa na lodi, skvelá strava podávaná priamo na lodi , či oddych pri vinku v lodnom bare samozrejme nesmie chýbať.
Popis a vybavenie:
Deň 1, Sobota
Nalodenie sa v Opatiji od 10:30-12:30h.
Voľný program v Opatiji, ktorý využijete v mnohých kaviarňach, reštauráciách, alebo sa prejdite po známej promenáde Franza Josefa - Lungo Mare.
Prvá noc v Opatiji, večera na lodi.
Deň 2, nedeľa
Plavba zavčas ráno k ostrovu Krk. Ostrov Krk – cyklotúra: mesto Krk – Garica - Vrbnik – mesto Krk (cca. 30 km), OBTIAŽNOSŤ ÚROVEŇ 3, Loď: Opatija - Krk
Krk je jeden z najkrajších ostrovov Chorvátska s rôznorodými dedinkami, zelenými promenádami, skalnatými útesmi, či malými zálivmi s ukrytými plážami..... je najväčší z Kvarnerských ostrovov. Cyklotúra Mediteránskou scenériou vám umožní vychutnať si krásy vinohradov a navštíviť unikátne mestečko Vrbnik, nachádzajúce sa na severovýchodnom cípe ostrova. Mestečko Vrbnik, známe aj ako mesto – múzeum je postavené na 50m vysokej skale a je domovom známeho vína Zlahtina. Po prechádzke najužšími uličkami na svete a mini ochutnávke vínka pokračujeme do prírodného prístavu Krk, kde nás čaká večera a kde aj strávime noc. max. prevýšenie caa 210m.
Deň 3, pondelok
Plavba zavčas ráno k ostrovu Rab. Pešia túra k vrchu Kamenjak, vrchol Straza (409m), s pôžitkom z nádherného dychvyrážajúceho výhľadu na Kvarnerské ostrovy. Náhradný program popoludní prechádzka parkom Komrcar. Kapitánska párty s večerou na lodi na Rabe. Túra pribl. 4, najvyšší vrch 409m.
Deň 4, utotork
Včasné vyplávanie popri pobreží na Barbat, Palit a späť na Rab cez Komrcar park. Obed na lodi dokiaľ sa plavíme na ostrov Pag – piaty najväčší ostrov chorvátskeho pobrežia. Popoludní cyklotúra z Tovarnele do mestečka Novalja, známeho originálnymi čipkami a tiež syrom a vínom. Vrele odporúčame prestávku v tradičnej taverničke spojenú s ochutnávkou týchto komodít. Prenocovanie v Mandre.
Cyklotúra cca 10 + 22 km, najvyšší vrch 175m.
Deň 5, streda
Pokračujeme na ostrov Mali Losinj, s prestávkou na kúpanie a obed. Pešia túra z mesta Mali Losinj na Sveti Ivan (234m), a ďalej smerom na Veli Losinj, kde je prestávka na kúpanie a kávu. Spoznáte nádhernú prírodu obkolesenú pahorkami a určite vás očaria staré vysoké kamenné domy s krásnymi záhradami. Po odpočinku sa vraciame späť na Mali Lošinj, kde prenocujeme.
Pešia túra cca 3,5 hod.
Najvyšší vrch cca 258m.
Deň 6, štvrtok
Cyklotúra do malej rybárskej dedinky Nerezine, po ktorej pokračujeme do starého mestečka Osor, nachádzajúceho sa medzi ostrovmi Mali Losinj a Cres. Popoludní odchod do mesta Cres s obedom a zastávkou na plávanie. Večer si vychutnáme v tomto malebnom mestečku. es.
Cyklotúra cca 24km, najvyšší vrch 255m.
Deň 7, piatok
Užívajte si cyklotúru priamo v meste Cres, alebo navštívte kláštor St. Francisa so sakrálnym múzeom. Mestečko poskytuje množstvo kaviarní, taverničiek či obchodíkov, kde si oddýchnete, či zaobstaráte si suveníry. Prenocovanie v Moscenicka Draga alebo v meste Lovran (Opatija Riviera)
Deň 8, Sobota
Zavčas ráno plavba k Opatiji, raňajky a rozlúčka.
ALTERNATIVNE:
Split a okolite ostrovy: Brač, Hvar, Korčula, Pelješac, Mljet
Vzdialenost od BA:
봵봷봰봠봠뵣뵣뵡봠봵뵨뵯뵤봠봳봰뵭뵩뵮

Cenník

Termín v období:
MyWay s.r.o., Mierová 179, 821 05 Bratislava, tel.: +421-2-4363 6692-3 • tel./fax: +421 2 43636691 • e-mail: myway@myway.sk
Člen British Chamber of Commerce in SR a Slovenskej asociácie cestovných kancelárií

Cestovná kancelária je poistená voči úpadku CK podľa Zákona 281/ 2011 v poisťovni UNION a.s. č PZ 2061243 do výšky 10 000 €.

Informácia o ochrane osobných údajov
4 companies
My Way
SACKA
British chamber of commerce in the Slovak republic
Na úvod